Klik hier voor informatie over tennislessen voor volwassenen...
Klik hier voor informatie over tennislessen voor jeugd...
Klik hier voor informatie over onze trainers...
Tennisschool Buitenveldert > Trainers

Ik ben Menco van Herk

Ik ben Menco van Herk

Mijn passie voor tennis begon toen ik 11 jaar was. Vanaf die dag was ik verkocht. Ik kreeg les op tennispark Leeuwenbergh. In die tijd een top club. Al snel was ik helemaal verslaafd aan tennis. Ik maakte veel tennisafspraken met andere spelers op de tennisbaan. Door veel te tennissen en toernooien te spelen was ik al snel een 3 speler. De stap naar het professionele tennis heb ik nooit kunnen maken. In plaats daarvan ben ik me gaan storten op het lesgeven. Ik haalde mijn diploma’s en tot op de dag van vandaag vind ik dat heerlijk om dit te doen. Mijn passie voor tennis heeft geleid tot de oprichting van Tennisschool Buitenveldert. Zelf speel ik nog steeds wedstrijden op 3 nivo met name de competitie( hoofdklasse op zaterdag )is zeer leuk om te doen. En het blijft natuurlijk een uitdaging om op oudere leeftijd nog steeds je oude nivo te halen.
Email: info@tennisschoolbuitenveldert.nl

Ik ben Kim de Weille

Ik ben Kim de Weille

Vanaf mijn 8ste jaar ben ik fanatiek gaan tennissen. Meerdere malen ben ik in mijn jeugd Nederlands kampioen geweest. Na Jong Oranje (3 jaar), ben ik professioneel gaan tennissen. Dit heb ik 7 jaar gedaan met een aantal zeges in Challengers, kwalificaties en  in Grand Slams. Mijn hoogste ranking in Nederland is de 4de plaats.
Mijn hoogste ranking van de wereld was toentertijd 110. Nadat ik gestopt ben, heb ik 4 jaar met veel plezier lesgegeven bij Maccabi en tegelijkertijd mijn licenties gehaald. Nu geef ik met veel plezier alweer 6 jaar les bij de tennisschool. Het leuke van lesgeven is proberen om iedereen van jong tot oud , een betere speler te laten worden. Dit kan op veel manieren, maar belangrijk is dat er veel plezier moet zijn en ik mijn leerlingen lekker enthousiast maak voor de sport. Er wordt in mijn lessen veel bewogen. Voetenwerk is het begin van beter tennis. Veel tennis plezier. Stel gerust eens vraag over mijn lessen. Email: info@tennisschoolbuitenveldert.nl

Ik ben Rene Heffels

Ik ben Rene Heffels

Ik geef met veel plezier tennisles aan zowel jonge als oudere spelers. Wil je beter worden of gewoon genieten
van de prachtige sport tennis dan kun je bij mij terecht. Vele malen meegedaan aan het Nederlandse kampioenschappen en onder andere Davis Cup gespeeld. Daarna heb ik mij toegelegd op trainingen en begeleiding van jonge spelers bij Popey Goldstar. Nederlands kampioen geworden in de eredivisie!
In 1998 in dienst gestreden bij tennisvereniging Maccabi en nu reeds weer vele jaren in dienst bij de tennisschool.
Email: rene@tenniscchoolbuitenveldert.nl

Ik ben Alex Manck

Ik ben Alex Manck

Ik ben geboren in 1974 te Amsterdam. Al snel werd duidelijk dat sport mijn hartstocht was. De beslissing om dan ook het CIOS te gaan volgen was niet zo moeilijk. Afgestudeerd op tennislecentie A. Na mijn opleiding ben ik vervolgens een aantal jaar tennisles gaan geven in combinatie met fitnessbegeleiding. Sinds 1999 ben ik fulltime trainer bij Tennisschool Buitenveldert. Ik heb daar nooit een seconde spijt van gehad. De tennisschool is een hele leuke plek om te werken en geeft mij de mogelijkheid zo veel mogelijk leerlingen te laten genieten van de tennissport. Tennis is een uitstekende manier om gezond bezig te zijn, mensen te leren kennen en natuurlijk ook heel veel plezier te maken. Tennis is een prachtige sport, waar alles in zit, wat sport zo mooi maakt.
Zijn er vragen mail gerust. Email: alex@tennisschoolbuitenveldert.nl

Ik ben Midge Visser

Ik ben Midge Visser

Ik ben geboren in 1986 te Lelystad. Ik ben op vroege leeftijd begonnen met tennissen. Mijn speelsterkte in de single is 3 en in de dubbel 2. Speel momenteel op hoog nivo competitie. Tijdens mijn opleiding CIOS ben ik part-time gaan lesgeven. Tegenwoordig geef ik met veel plezier fulltime tennisles bij de tennisschool en ben ik gediplomeerd leraar via KNLTB. Ondertussen ben ik ook lid geworden van tennisverenging Buitenveldert. Een vooral hele gezellige vereniging met recreanten. Buitenveldert is een geweldige club om heerlijk te tennissen en mensen te leren kennen. Mail gerust een vraag. Email: midge@tennischoolbuitenveldert.nl 

Ik ben Janneke Wikkerink

Ik ben Janneke Wikkerink

Mijn naam is Janneke Wikkerink en ben geboren en getogen in Den Bosch. Daar ben ik op jonge leeftijd begonnen met tennis en dit ben ik altijd blijven doen. Ik was erg fanatiek en schopte het tot het internationale tenniscircuit. Mijn hoogste positie op de Nederlandse ranglijst is 14 en ik heb in verschillende finales op future toernooien gestaan. Naast het tennissen heb ik altijd gestudeerd en  ben ik afgestudeerd als toegepast (sport)psycholoog. Ondertussen volg ik nu een master bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Momenteel tennis ik nog regelmatig en ben actief in de Nederlandse hoofdklasse op zondag en in de 2e Bundesliga in Duitsland. Ik kijk er naar uit om samen het beste uit je tennisspel te halen. Tot op de Tennisbaan!

Ik ben Kim Sven

Ik ben Kim Sven

Mijn naam is Kim Sven en ik ben 26 jaar oud. Ik ben half Indonesisch en half Duits. Ik ben geboren en getogen in Indonesie. Sinds 2010 ben ik tenniscoach in Nederland. Ik heb op hoog niveau gespeeld in Indonesië en Australië. Australië is met name een geweldig tennisland. Ik ben tenniscoach geworden toen in op de universiteit in Amerika terecht kwam. Tennis heeft mij overal op de wereld gebracht. Ik vind tennisles geven echt geweldig. Het geeft me dan ook veel plezier dat mijn leerlingen vooruit gaan, plezier maken en genieten van het prachtige spel tennis. We zien mekaar op de baan. Kim@tennisschoolbuitvenveldert.nl.

Ik ben Robin van Riel

Ik ben Robin van Riel

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mij voor te stellen als trainer van Tennisschool Buitenveldert.
Ik tennis sinds mijn 4e jaar en bij het avondeten ging het vaak over tennis. Tennis is er met de paplepel ingegoten en ik speel nog steeds met zeer veel plezier. Op dit moment speel ik in categorie 4 en speel zaterdag gemengd eerste klasse. Vijf jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met het lesgeven bij mijn opleiding op het CIOS in Haarlem. Aldaar is de passie voor het lesgeven begonnen. Wat ik zo leuk vind aan lesgeven is het helpen & inspireren van mensen van jong tot oud. Ik wil graag mijn leerlingen nieuwe technische bewegingen leren. Maar het allerbelangrijkste is meer plezier in het tennis spelen te krijgen. Voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht en licht ik het graag toe. We zien mekaar op de tennisbaan!

Ik ben Menno Bouma

Ik ben Menno Bouma

Mijn naam is Menno Bouma. Ik heb twee dochters van 8 jaar oud: Victory en Scarlett.

Tennis is mijn grote passie. Zo speel ik al heel wat jaren competitie in Nederland en Duitsland en doe ook altijd mee aan de Nederlandse Veteranen kampioenschappen en verschillende internationale toernooien. In het jaar 2000 was ik Nederlands kampioen in de categorie 40+ en ook de dubbelspeltitel heb ik een aantal keer op mijn naam gezet. Zes achtereenvolgende jaren speelde ik in het Nederlands team bij de wereldkampioenschappen. Ik stond nummer 1 op de Nederlandse (40+) ranglijst en nummer 14 op de wereldranglijst.

Mijn eigen tennisniveau ben ik in de loop der jaren steeds blijven ontwikkelen. Soms denk ik: was ik vroeger maar de tennisser geweest die ik nu ben.

Ook tennisles geven is mijn grote passie. Ik heb alle diploma’s behaald (tennisleraar A, B en C) en vele workshops gevolgd, zoals alle Tenniskids en Multi SkillZ (ontwikkelen van motorische vaardigheden). Al sinds mijn twintigste geef ik met veel plezier tennisles. In de regio Den Haag/Rotterdam had ik 11 jaar lang mijn eigen tennisschool. In 2010 ben ik ernstig ziek geworden, waardoor ik met deze Tennisschool moest stoppen. Sinds een aantal jaren ben ik gelukkig weer helemaal hersteld en geef ik met plezier les in de regio Amstelveen en Amsterdam.

Wat ik vooral leuk vind aan lesgeven? De uitdaging om iedereen, ongeacht het niveau en de leeftijd, vooruitgang te laten boeken en daardoor het spelplezier te verhogen.

Ik hoop jullie allemaal snel op de tennisbaan te ontmoeten!

Menno Bouma

06-54792760

Volg ons

Delen

User Name

Password

Info New or Forgotten?